«Մադրիդյան սկզբունքների» գործընթացի ստա՞րտ, թե՞ ֆալստարտ ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
10 000 դոլար, 10 000 եվրո՝ նախագահի օգնականի հայտարարագրում ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Խա­չիկ Չա­լի­կյան. «Չէր կա­րե­լի սի­րո և հա­մե­րաշ­խու­թյան ...
Դաս­ղե­կը պա­հան­ջում է իրեն մանր-մունր նվեր­նե­րով չվի­րա­վ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Բա­քուն հայտն­վեց իր լա­րած ծու­ղա­կում ՎԵՐԼՈՒԾԱԿԱՆ
Երևան, 19.Մարտ,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79
Հայաստանն առաջարկում է ԼՂ բանակցային ֆորմատի վերականգնում, ոչ թե փոփոխություն. Նիկոլ Փաշինյան «Մադրիդյան սկզբունքների» գործընթացի ստա՞րտ, թե՞ ֆալստարտ 10 000 դոլար, 10 000 եվրո՝ նախագահի օգնականի հայտարարագրում Խա­չիկ Չա­լի­կյան. «Չէր կա­րե­լի սի­րո և հա­մե­րաշ­խու­թյան հզոր ազ­դակ­ներն այդ­պես վատ­նել» Երեւանի 4 բուժկենտրոնում բաժանմունքներ կբացվեն բանտարկյալների համար. արդարադատության նախարարություն Դաս­ղե­կը պա­հան­ջում է իրեն մանր-մունր նվեր­նե­րով չվի­րա­վո­րել Բա­քուն հայտն­վեց իր լա­րած ծու­ղա­կում Արման Օսիկյանը նշանակվել է Կադաստրի «գրասենյակների վարչության» պետ Սին­գա­պու­րից՝ Ռանչ­պար, կամ՝ ինչ­պես ծնվեց Փա­շի­նյա­նի բա­նաս­տեղ­ծու­թյու­նը «Այս տուր­բու­լենտ վի­ճա­կում պաշ­տո­նյա­նե­րի գոր­ծո­ղու­թյուն­նե­րը դա­րձել են էլ ավե­լի անար­դյու­նա­վետ» Հանրապետության որոշ ավտոճանապարհներին ձյուն է տեղում Հա­յաս­տա­նում հնա­րա­վո՞ր է «դե­ղին բաճ­կոն­նե­րի» շար­ժում Քաղ­տեխ­նո­լոգ. «Որ­քա­ն իջ­նում է վար­չա­պե­տի վար­կա­նի­շը, այն­քան թու­լա­նում է «սո­սին­ձը»»

Պատրաստում ենք կեղծ հավի տոտիկներ. Բաղադրատոմսեր՝ տոներին ընդառաջ

Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում մի շատ համեղ բաղադրատոմս, որը պարզապես կզարմացնի ձեր հյուրերին։

Բաղադրիչներ՝

  • 250 գրամ ալյուր,
  • կեֆիր՝ 0,75 բաժակից — 1 բաժակ,
  • սոդա  1/2 թեյի գդալ,
  • դանակի ծայրով աղ,
  • 500 գրամ հավի մսի ֆարշ  (+1 սոխ, աղ,  սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի),

  • 1 տուփ աղի ձողիկ,

 

  • տապակելու համար բուսական յուղ։

Պատրաստումը

Հունցում ենք խմոր կեֆիրից, սոդայից, աղից և ալյուրից։ Խմորը պետք է լինի փափուկ և չընկնի ձեռքի միջից։

Բացում ենք խմորը 1մմ հաստությամբ և 3սմ լայնությամբ շերտերի ենք բաժանում։
Ֆարշը լավ խառնում ենք, որպեսզի այն լավ կպնի։
Այժմ վերցնում ենք աղի ձողիկները, ֆարշից գնդեր ենք սարքում և կպցնում աղի ձողիկի ծայրերին։
Այնուհետև վերցնում ենք խմորի շերտը և պտտում ենք ֆարշի շուրջ, սկսած աղի ձողիկի կենտրոնից և ստացվում է «հավի տոտիկներ»։
Թավայի մեջ լցնել բավականին շատ ձեթ, որպեսզի այն փակի տոտիկների կեսը։ Տաքացնում ենք ձեթը և այնտեղ տապակում տոտիկները, մինչև կկարմրեն։

website by Sargssyan