Կտրատում ենք սխտորը։ Գցում ենք այն կաթի մեջ։ Եփում ենք կաթը 10 րոպե։ Հանում ենք կրակից և ֆիլտրում։
Հարկավոր է խմել այս սխտորով կաթը ամեն ժամ 1 ճաշի գդալով։
Եթե այն տալու եք երեխայի, ապա ավելացրեք նաև մեղր, որպեսզի լինի համով։
Եղեք առողջ։
Զգուշացում. Ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը: