«Արցախյան հակամարտությունը տարածքային վեճ չէ Հայաստանի և Ադր... ՀԱՐՑԱԶՐՈՒՅՑ
Իշխանության ներսի «ցեցը» ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Գերատեսչությունը չի խրախուսում և չի էլ մերժում դրամահավաքը. ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Ադեկվատության կորուստ. դա արդեն տեսել ենք ՎԵՐԼՈՒԾԱԿԱՆ
«Մեզ մոտ միշտ մատների վրա ինչ-որ հաշվարկներ անելու մոտեցում ... ՀԱՐՑԱԶՐՈՒՅՑ
Երևան, 20.Մարտ,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79

Չինական խոհանոցի սիրահարների համար հատուկ բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր

500 գ. խոզի միս,

2 թարմ կանաչ չիլի պղպեղ ,

1 մեծ սոխ` կտրատած խորանարդաձև,

3 ճաշի գդալ ձեթ,

1 թեյի գդալ աղացած կոճապղպեղ ,

2 մեխակ, աղացած սխտոր, աղ,

1 պղպեղ ՝ կտրատած խորանարդաձև

Պատրաստման եղանակը
Կտրատեք չիլի պղպեղները երկարությամբ, ազատեք սերմերից և կտրատեք մանր շերտերով:

Կտրատեք խոզի միսը փոքր և երկար շերտերով:

Տապակեք թավայում սոխը, սխտորը և չիլին 2 գդալ ձեթով` 3 րոպե տևողությամբ:

Օգտագործեք մնացած ձեթը միսն առանձին տապակելու համար` համեմելով այն աղով և պղպեղով:

Ավելացրեք բիբարը, սոխի խառնուրդը :

Եփեք ամենը ցածր կրակի վրա 3 րոպե տևողությամբ` անընդմեջ խառնելով:

 

website by Sargssyan