Ռուս-թուրքական հարաբերություններն ու սազոնովյան «դասերը» ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ
Վարչապետի վարկանիշը նվազել է ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Կառավարությունում դեռևս «կամուկացի» մեջ են ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Փոխառություններ, ոչ մի անշարժ և շարժական գույք. ի՞նչ է հայտա... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Հեղափոխական ավտորիտարիզմի վտանգ ՎԵՐԼՈՒԾԱԿԱՆ
Երևան, 20.Մարտ,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79
Հայաստանի հավաքականի մարզումը (տեսանյութ, լուսանկարներ) Վրաերթի հետևանքով հիվանդանոց տեղափոխված 18-ամյա երիտասարդը մահացել է. shamshyan.com Դպրոցներում դրամահավաքների հետ կապված թեժ գծի զանգերի քանակը նվազել է Արայիկ Հարությունյանը՝ Ավշարի դպրոցում լարված իրավիճակի մասին Դատախազությունը պետական շահերի պաշտպանության ուսումնասիրություններով հայտնաբերել է պետությանը պատճառված մոտ 36 մլրդ դրամի վնաս. վերականգնվել է մոտ 2 մլրդ դրամը Իտալիայում տղամարդը 51 դպրոցականներով լի ավտոբուսն այրելու փորձ է արել (լուսանկարներ) Դանակահարություն Չարենցի փողոցում. ոստիկանները բացահայտել են կատարվածը Visa PaySticker-ի առավելությունները Թմրամիջոց ապօրինի իրացնելու համար մեղադրանք է առաջադրվել 34-ամյա տղամարդուն. գործը դատարանում է Նախագահ Սարգսյանը շնորհավորական ուղերձ է հղել Թունիսի նախագահին «Պետության համար սա ոչ այլ ինչ է, քան բացահայտ խայտառակություն» Ողբերգական դեպք Լոռու մարզում. Դեբեդ գետից դուրս է բերվել 18-ամյա աղջկա դի Արարատ Միրզոյանը Գերմանիայում քննարկել է վիզաների ազատականացմանը վերաբերող հարցը Վարդենյաց լեռնանցքը ծանրաքաշ և կցորդիչով մեքենաների համար փակ է

Մարինացված վարունգի հունական տարբերակը. պատրաստեք այն և, անկասկած, գոհ կմնաք բաղադրատոմսից և արդյունքից

Բաղադրամասեր

  • վարունգ — 1 կգ
  • քունջութ — 2 ճ/գ
  • պապրիկա — 1 ճ/գ
  • սոյայի սոուս — 60 մլ
  • սխտոր — 3 պճեղ
  • բուսայուղ — ըստ ճաշակի
  • աղ — 3 ճ/գ
  • ջուր — 1 լ
  • քացախ — 3 ճ/գ
  • սոուս չիլի — 2 ճ/գ
  • շաքար — 3 կտոր:

Պատրաստման եղանակը

Վարունգը լվանալ, ծայրերը կտրել, կողքերից փայտեր դնել, իսկ հետո վրան դանակով անկյունային կտրվածքներ անել (փայտերը պահում են, որ վարունգը կտրվի ոչ թե ամբողջովին, այլ կիսով չափ):

Այնուհետև վարունգները շարել կաթսայի մեջ, վրան 2 ճ/գ աղ ավելացնել, կափարիչը ծածկել, կաթսան վերև-ներքև թափահարել ու թողնել, որ վարունգի հյութը դուրս գա:

Քունջութը բովել (առանց բուսայուղի), մինչ հաճելի բույր արձակի, այնուհետև ծեծել հավանգի մեջ (կարելի է քունջութի փոխարեն քունջութի յուղ օգտագործել):

Սխտորի պճեղները մանրացնել, խառնել քունջութի, պապրիկայի և չիլի սոուսի հետ:

Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը, ավելացնել համեմունքները և մի քանի րոպե անց կրակից վերցնել:

Վարունգների հյութը ճզմելով քամել և համեմունքային խառնուրդը լցնել քամած վարունգների վրա:

Վարունգների հյութը ճզմելով քամել և համեմունքային խառնուրդը լցնել քամած վարունգների վրա:

 

 

website by Sargssyan