Անգամ եթե նախկինում կերել եք, ապա այժմ ԵՐԲԵՔ չգնեք այս ձուկը, և ահա թե ինչու
ԼԱՅՖԱմեն օր մենք գիտակցում ենք, թե որքան կարևոր է առողջ սնունդը, և ամեն օր մենք շարունակում ենք օգտագործել ճիշտ սնունդ, որի շարքում ձուկը կարևոր տեղ է զբաղեցնում: Ձկան միսը համարվում է վիտամինների և միկրոտարրերի շտեմարան: Ձուկը պարունակում է օմեգա 3 և օմեգա 6:
Սակայն, ոչ բոլոր ձկնատեսակներն են, որ օգտակար են: Կան նաև վնասակար տեսակներ, որոնցից պետք է խուսափել: Այդ ձկնատեսակներից է պանգասիուսը:
Այս ձուկը շատերին է գրավում իր մատչելի գնով: Սակայն սա ամենաանորակ ձկնատեսակներից է: Եվ քչերին է հայտնի, որ պանգասիուսը լուրջ վնաս է հասցնում օրգանիզմին:
Այս ձուկը բուծում են Մեկոնգ գետում, որը աշխարհի ամենաաղտոտված գետերից է: Այս գետում ուղղակի վխտում են բակտերիաները և այդ ձուկը ապրում ու բազմանում է այդ ջրում: Գետի ջուրը աղտոտված է նաև հակաբիոտիկներով քիմիկատներով, հորմոններով: Պանգասիուսի միսը պարունակում է մեծ քանակությամբ ծանր մետաղներ, քրոլատներ և իզոմերներ:
Այս ձուկը սնվում է բառի բուն իմաստով աղբով: Ձկան չափերը մեծացնելու համար այն հագեցնում են հակաբիոտիկներով և հորմոններով:
Բացի այդ, պանգասիուս ձուկը չի պարունակում ոչ մի տեսակ վիտամին, ոչ միկրոտարրեր և ոչ էլ օմեգա -3 ճարպաթթու:
Աշխատեք հեռու մնալ պանգասիսուսի օգտագործումից, եթե չեք ցանկանում վտագել ձեր առողջությունը: