Քա­ղա­քա­կան դաշ­տի «դա­վադ­րա­պաշ­տա­կան» էլե­մենտ­նե­րը ՎԵՐԼՈՒԾԱԿԱՆ
Վարչապետը հանդիմանել է Ջանջուղազյանին ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Բանակի թեմայով հերթական շահարկումը ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
«Իզմ»-եր, այնուամենայնիվ, պետք են ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Ի՞նչ գույք և ունեցվածք է հայտարարագրել պատգամավոր Համազասպ Դ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Երևան, 20.Ապրիլ,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79

Դափնու տերևները կօգնեն ազատվել ճնշումից, շաքարից ու գլխացավերից, եթե օգտագործեք ԱՅՍ կերպ... իսկական ԳԱՆՁ է

Դափնու տերևի օգտտակարության մասին վաղուց է հայտնի, չնայած որ այն մեծամասամբ որպես համեմունք են օգտագործում:

Դափնու տերևն օգնում է հետևյալ հիվանդությունների ժամանակ.

  • գլխացավեր և միգրեն,
  • նստատեղի նյարդի բորբոքում,
  • այտուցներ,
  • խռմփոց,
  • հոգնածություն,
  • ցիստիտ,
  • մկանային թուլություն,
  • օտիտ,
  • մաշկային ինֆեկցիաներ,
  • քնկոտություն,
  • որովայնի փքվածություն և գազեր,
  • նախադաշտանային սինդրոմ,
  • դեպրեսիա,
  • արթրիտ,
  • ուրետրիտ,
  • մկանային ձգվածություն,
  • հոգեբանական խնդիրներ:

Ինչպես պատրաստել դափնու տերևներից թուրմ

Բաղադրիչներ

  • 30 գրամ դափնու չորացրած տերևներ,
  • ջուր:

Պատրաստման եղանակը

Եռացրեք ջուրը և ավելացրեք չորացրած տերևները:

Եռացրեք մի քանի րոպե, հետո վերցրեք կրակից:

Ծածկեք ու թողեք սառչի:

Ավեացրեք մեղր՝ ըստ ճաշակի:

Խմեք օրական երկու անգամ, առավոտյան և երեկոյան:

ՈՒՇԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ. դափնու տերևների արտաքին կիրառումը կարող է ալերգիկ ռեակցիա առաջացնել:

Ինչպես նաև դափնու տերևների եթերային յուղը և թուրմը խորհուրդ չի տրվում օգտագործել հղիներին ու կերակրող մայրերին, նաև երեխաներին:

 

 

 

website by Sargssyan