Քա­ղա­քա­կան դաշ­տի «դա­վադ­րա­պաշ­տա­կան» էլե­մենտ­նե­րը ՎԵՐԼՈՒԾԱԿԱՆ
Վարչապետը հանդիմանել է Ջանջուղազյանին ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Բանակի թեմայով հերթական շահարկումը ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
«Իզմ»-եր, այնուամենայնիվ, պետք են ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Ի՞նչ գույք և ունեցվածք է հայտարարագրել պատգամավոր Համազասպ Դ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Երևան, 20.Ապրիլ,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79

Եթե մսի վրա կոնյակ կամ օղի լցնեք և թողնեք 3 օր, արդյունքում կստանաք գլուխգործոց, որի համից չեք կշտանա

Եթե ժամանակը չի բավարարում խոհանոցում տարատեսակ ուտեստներ պատրաստելու համար, ապա այս բաղադրատոմսը ձեզ շատ դուր կգա:  Սա կգերազանցի  բոլոր սպասելիքները:Անհրաժեշտ է ընդամենը օղի կամ կոնյակ և մի փոքր համբերություն:


Եթե դուք սիրում եք բաստուրմա սալյամի, ապա  դուք կսիրահարվեք այս նախուտեստին:  Եվ, որ ամենակարևորն է, այս նախուտեստը  միլիոն անգամ  գերազանցում է վաճառասրահներում առաջարկվող տեսականիներին:

Ստացվում է համեղ նախուտեստ ընդամենը 3 օր:

Բաղադրիչներ

1 կգ տավարի փափկամիս

100 գ աղ

100 գ շաքարավազ

150 մլ  օղի

3 ճաշի գդալ բուսայուղ (ցանկալի է ձիթայուղ)

1 թեյի գդալ  հատիկավոր սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Միսը լավ լվանալ, ճարպերը, յուղերը հեռացնել:

Վերցնել մարինացման համար հարմար փաթեթ: Այդ փաթեթի մեջ լցնել  բոլոր համեմունքները, օղին և բուսայուղը: Լավ խառնել:

Փաթեթի մեջ տեղադրել  տավարի միսը և ամուր փակել:  Թափահարել, որպեսզի  միսը ամբողջությամբ ծածկվի մարինադով: Դնել սառնարանը 3 օր:

3 օր անց փաթեթը դուրս բերել սառնարանից:

Միսը  լավ չորացնել  թղթե անձեռոցիկով, և ոչ մի դեպքում միսը չլվանալ, թողնել չորանա սենյակային ջերմաստիճանում:

Պատրաստ է և կարելի է վայելել դելիկատեսը

Կոնյակ  (միայն  բարձրորակ) օգտագործելու դեպքում  նախուտեստը ունենում է ավելի հագեցած համ: Անհավատալի է, որ այս դելիկատեսի պատրաստման համար պահանջվում է  ընդամենը մի քանի բաղարիչ և 3 օր:

 

 

website by Sargssyan