Եթե ժամանակը չի բավարարում խոհանոցում տարատեսակ ուտեստներ պատրաստելու համար, ապա այս բաղադրատոմսը ձեզ շատ դուր կգա: Սա կգերազանցի բոլոր սպասելիքները:Անհրաժեշտ է ընդամենը օղի կամ կոնյակ և մի փոքր համբերություն:
Եթե դուք սիրում եք բաստուրմա սալյամի, ապա դուք կսիրահարվեք այս նախուտեստին: Եվ, որ ամենակարևորն է, այս նախուտեստը միլիոն անգամ գերազանցում է վաճառասրահներում առաջարկվող տեսականիներին:
Ստացվում է համեղ նախուտեստ ընդամենը 3 օր:
Բաղադրիչներ
1 կգ տավարի փափկամիս
100 գ աղ
100 գ շաքարավազ
150 մլ օղի
3 ճաշի գդալ բուսայուղ (ցանկալի է ձիթայուղ)
1 թեյի գդալ հատիկավոր սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Միսը լավ լվանալ, ճարպերը, յուղերը հեռացնել:
Վերցնել մարինացման համար հարմար փաթեթ: Այդ փաթեթի մեջ լցնել բոլոր համեմունքները, օղին և բուսայուղը: Լավ խառնել:
Փաթեթի մեջ տեղադրել տավարի միսը և ամուր փակել: Թափահարել, որպեսզի միսը ամբողջությամբ ծածկվի մարինադով: Դնել սառնարանը 3 օր:
3 օր անց փաթեթը դուրս բերել սառնարանից:
Միսը լավ չորացնել թղթե անձեռոցիկով, և ոչ մի դեպքում միսը չլվանալ, թողնել չորանա սենյակային ջերմաստիճանում:
Պատրաստ է և կարելի է վայելել դելիկատեսը
Կոնյակ (միայն բարձրորակ) օգտագործելու դեպքում նախուտեստը ունենում է ավելի հագեցած համ: Անհավատալի է, որ այս դելիկատեսի պատրաստման համար պահանջվում է ընդամենը մի քանի բաղարիչ և 3 օր: