Նախնական եզրահանգումները հուսադրող չեն ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Շաբաթօրյա գրական ընթերցումներ «Փաստ» օրաթերթից ՄՇԱԿՈՒՅԹ
Որոշակի մտահոգություններ կան Սփյուռքում ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Լուրջ փորձություն Ստրասբուրգում ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ (15 ՀՈՒՆԻՍԻ). Բացվել է պաղպաղակի առաջին գ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Երևան, 16.Հունիս,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79
Ռոբերտ Քոչարյանին որպես քաղաքական գործիչ չեմ տեսնում. Արարատ Միրզոյան «Սսկվեք խաղաղությամբ եւ մեղքերի թողություն խնդրեք». Սասուն Միքայելյան Նորիկ Գևորգյանը պարգևատրվել է ոսկե մեդալով` Հայաստանին մատուցած ծառայությունների համար Ոմանք փորձում են բռնության մշակույթը վերակենդանացնել. Նիկոլ Փաշինյան Բավարար կամք ունենք, որ հին կոռուպցիոն համակարգի ռեսուրսները սպառվեն, եւ նրանք հայտնվեն «բոմժի» կարգավիճակում. Փաշինյան Ակնհայտ է, որ մեզ պատերազմ է հայտարարված, բայց ոչ թե մեր քաղաքական թիմին, այլ ՀՀ հեռանկարին. Արարատ Միրզոյան Մենք լիբերալ չենք, ցենտրիստ չենք, սոցիալ-դեմոկրատ չենք, մենք քաղաքացիական կուսակցություն ենք և մերժում ենք կարծրացած գաղափարախոսությունները. Նիկոլ Փաշինյան ՌԴ-ի, Ադրբեջանի եւ Իրանի նախագահների հանդիպումը կկայանա Սոչիում «Քաղաքացիական պայմանագիր» կուսակցությունը համաժողով է անցկացնում. ընտրվելու է վարչության նոր կազմ՝ ուղիղ 2 օրում փրկարարներն անվտանգ տարածք 5 օձ են տեղափոխել

Վիտամիններով հարուստ ու շատ օգտակար աղցան «Գարուն». պատրաստվում է մի քանի րոպեում, բայց անչափ օգտակար է մազերի, մաշկի, ոսկորների համար

Գարնանը  հատկապես պետք է վիտամինային սնունդ ընդունել: Այդ առումով աղցանները հիանալի տարբերակ են:  Գազարով պատրաստվող աղցանները շատ օգտակար են, հարուստ են վիտամիններով ու նաև շատ համեղ են:

Ստորև առաջարկվում է գազարով և կաթնաշոռով պարաստվող աղցանի  բաղադրատոմս: Այս աղցանը  հարուստ է վիտամիններով:  Գազարը հարուստ է նաև կարոտինով, որը շատ օգտակար է մազերի և մաշկի համար: Կաթաշոռը հարուստ է կալցիումով և ֆոսֆորով,  որոնք ամրացնում են ոսկորները:  Դրանց համատեղ օգտագործման արդյունքում ստացվում է ցածր կալորիականությամբ և համեղ աղցան:

Բաղադրիչներ

Գազար 150 գ

Կաթնաշոռ 150 գ

Կանաչի 20 գ

Կանաչ սոխ  ըստ ճաշակի

Բուսայուղ (ցանկալի է ձիթապտղի յուղ) 1 ճաշի գդալ

Աղ, պղպեղ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Գազարը մաքրել և անցկացնել քերիչով:

Կաթնաշոռը լցնել  աղցանամանի մեջ և տրորել պատառաքաղով, որպեսզի  գնդիկներ չմնանա:

Գազարն ու կաթնաշոռը խառնել, ավելացնել մանր կտրատված կանաչին, սոխը, բուսայուղը:  Համեմել աղով և պղղպեղով:

Աղցանը կարելի է համեմել նաև  մայոնեզով կամ թթվասերով, ձիթայուղը կարելի է փոխարինել  քունջութի յուղով: Կարելի է ավելացնել նաև  մանրացված ընկույզ:   Մի խոսքով կարելի է իմպրովիզ անել և աղցանի համը դարձնել քիմքին հաճելի:

 

 

 

website by Sargssyan