Հնի ու նորի սահմանները ՏԻՄ-երում ՎԵՐԼՈՒԾԱԿԱՆ
«Իմ քայլը» խմբակցության «գորշ կարդինալը» ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Սասուն Միքայելյանի հերթական կոպիտ «կիքսը» ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Ի՞նչ «օգտակար գործով» են զբաղված ՀՀԿ-ականները ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ (18 ԱՊՐԻԼԻ). Նշա­նակ­վել են նոր փոխ­վար­չ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Երևան, 19.Ապրիլ,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79

Անհավանական համեղ խորովածի բաղադրատոմս, առանց մանղալի, առանց ածուխի, առանց բնության գիրկը գնալու

Բաղադրիչներ, որոնք անհրաժեշտ են ապակե տարայում խորոված պատրաստելու համար՝

  • խոզի միս (սթեյք) — 1 կգ
  • բեկոն— 250 գրամ,
  • կտրտած սոխ — 2-3 հատ,
  •  ½ կիտրոնի հյութ,
  •  100 մլ․ ջուր,
  •  աղ,
  • պղպեղ,
  • համեմ,
  • խորովածի համեմունքներ։

Պատրաստման եղանակը`

Լվանալ միսը և կտրտել ոչ այդքան մեծ կտորների։ Ավելացնել աղ, պղպեղ, համեմունքներ և կիտրոնի հյութ։

Սոխը կտրել շրջանաձև և ավելացնել մսին։ Այնուհետև ավելացնել ջուր։ Թողեք մարինացվի 30 րոպե։

Բեկոնը կտրտել հաստ շերտերով։

Դրեք խորովածի շշի վրա միսը, այնուհետև բեկոնը և սոխը։

Ապակե տարայի մեջ դնում ենք մնացած սոխը, ամեն տարայում դնում ենք 4-5 «շամփուր»։

Փակում ենք տարան փայլաթիթեղով։

Կարևոր է, որ ապակե տարան չոր լինի դրսից։

Դնում ենք չտաքացրած ջեռոցի մեջ (որպեսզի տարան չպայթի) և միացնում 180-200 С,  60-80 րոպե։

Ջեռոցը անջատում ենք, որպեսզի սառչի՝ խորովածով լի ապակե տարան թողնելով ջեռոցի մեջ ։ Զգուշորեն բացում ենք ջեռոցը, որպեսզի ջերմաստիճանների տարբերությունից ապակե տարան չպայթի։

Հանում ենք համեղ խորովածը։

Վերջ։ Բարի ախորժակ։

 

website by Sargssyan