ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ (20 ՀՈՒՆԻՍԻ). Լեռ­նա­յին Ղա­րա­բա­ղում պա... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Oրի­նա­կա՞ն է ար­դյոք դե­ռա­հաս­նե­րի ներգ­րավ­վա­ծու­թյու­ն... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Եվս եր­կու ավի­աչ­վերթ դե­պի Երև­ան ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ
Հա­յաս­տա­նի խորհր­դա­րա­նի նա­խա­գա­հը ժխտում է ան­մե­ղու­թ... ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ
Ավելացած դրամական միջոցներ, այլ եկամուտներ. ի՞նչ է հայտարարա...
Երևան, 20.Հունիս,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79
ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ (20 ՀՈՒՆԻՍԻ). Լեռ­նա­յին Ղա­րա­բա­ղում պաշ­տո­նա­պես մեկ­նար­կել է նա­խա­գա­հա­կան ընտ­րու­թյուն­նե­րի քա­րո­զար­շա­վը Oրի­նա­կա՞ն է ար­դյոք դե­ռա­հաս­նե­րի ներգ­րավ­վա­ծու­թյու­նը բա­րե­գոր­ծա­կան ծրագ­րե­րում Եվս եր­կու ավի­աչ­վերթ դե­պի Երև­ան Հա­յաս­տա­նի խորհր­դա­րա­նի նա­խա­գա­հը ժխտում է ան­մե­ղու­թյան կան­խա­վար­կա­ծը Մի 10 մլն-ն ի՞նչ ա՝ ձեր երեխեքն իրենց հաշվին չունեն. Արարատ Միրզոյանը հեգնեց Ավելացած դրամական միջոցներ, այլ եկամուտներ. ի՞նչ է հայտարարագրել Տիգրան Ավինյանը Փաստաբանը Ռոբերտ Քոչարյանի գործի մասին. հայկական արդարադատությունը հեռու է եվրոպական հիմնարար սկզբունքներից Որ­քա՞ն է բարձ­րա­ցել դե­րա­սան­նե­րի մի­ջին աշ­խա­տա­վար­ձը վեր­ջին 10 տար­վա ըն­թաց­քում Զոհրաբ Մնացականյանը հանդիպում է ունեցել ԱՄՆ պետքարտուղարի քաղաքական հարցերով տեղակալ Դեյվիդ Հեյլի հետ Ո՞ւր մնաց տնտե­սա­կան հե­ղա­փո­խու­թյու­նը Հա­մազ­գա­յին մի­աս­նու­թյան պատ­րան­քը, կամ՝ երբ գոր­ծը խոսք չէ Փաշինյանը ներկայացնում է արդարադատության նորանշանակ նախարարին

Անհավանական համեղ խորովածի բաղադրատոմս, առանց մանղալի, առանց ածուխի, առանց բնության գիրկը գնալու

Բաղադրիչներ, որոնք անհրաժեշտ են ապակե տարայում խորոված պատրաստելու համար՝

  • խոզի միս (սթեյք) — 1 կգ
  • բեկոն— 250 գրամ,
  • կտրտած սոխ — 2-3 հատ,
  •  ½ կիտրոնի հյութ,
  •  100 մլ․ ջուր,
  •  աղ,
  • պղպեղ,
  • համեմ,
  • խորովածի համեմունքներ։

Պատրաստման եղանակը`

Լվանալ միսը և կտրտել ոչ այդքան մեծ կտորների։ Ավելացնել աղ, պղպեղ, համեմունքներ և կիտրոնի հյութ։

Սոխը կտրել շրջանաձև և ավելացնել մսին։ Այնուհետև ավելացնել ջուր։ Թողեք մարինացվի 30 րոպե։

Բեկոնը կտրտել հաստ շերտերով։

Դրեք խորովածի շշի վրա միսը, այնուհետև բեկոնը և սոխը։

Ապակե տարայի մեջ դնում ենք մնացած սոխը, ամեն տարայում դնում ենք 4-5 «շամփուր»։

Փակում ենք տարան փայլաթիթեղով։

Կարևոր է, որ ապակե տարան չոր լինի դրսից։

Դնում ենք չտաքացրած ջեռոցի մեջ (որպեսզի տարան չպայթի) և միացնում 180-200 С,  60-80 րոպե։

Ջեռոցը անջատում ենք, որպեսզի սառչի՝ խորովածով լի ապակե տարան թողնելով ջեռոցի մեջ ։ Զգուշորեն բացում ենք ջեռոցը, որպեսզի ջերմաստիճանների տարբերությունից ապակե տարան չպայթի։

Հանում ենք համեղ խորովածը։

Վերջ։ Բարի ախորժակ։

 

website by Sargssyan