Դոլարը, եվրոն ու ռուսական ռուբլին թանկացել են ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ
Մոսկվայից դեպի Երևան նախատեսված նոր չարտերային չվերթների ժամ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Երբ են բացվելու բուհերն ու ում հաշվին են բուժվելու կորոնավիր... ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Շանս ունենք աշնանը գտնվել հաղթահարած վիճակում. Փաշինյան ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Գազ չի լինելու ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Երևան, 13.Օգոստոս,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79

Ազնվամորու ջեմի հիանալի բաղադրատոմս

 

Այսօր մենք ուզում ենք առաջարկել Ձեզ պատրաստել ազնվամորու և բանանի ջեմ, որը կգերի է իր զարմանալի համով։ Այս ջեմի համը ձեզ կհիշեցնի մաստակի մասին, բայց միայն բնական մրգերից և կարող եք ուտել այն, ոչ միայն ծամել։ Սկզբում այն ​​նման է լինելու ազնվամորու ջեմի, բայց վերջում դուք կզգաք բանանի մի փոքր համ։ Մեզ անհրաժեշտ կլինեն հետևյալ բաղադրիչները ՝

շաքարավազ ՝ 800 գ, մաքրած բանան ՝ 250 գ, ազնվամորի ՝ 1 կգ, քամած հյութ մեկ լիմոնից։ Անցնենք պատրաստման գործընթացին ՝ լվանալ ազնվամորին և դնել կաթսայի մեջ, որը հատակը հաստ է ։ Հետո խառնում ենք ազնվամորին։ Եթե մուրաբան բույր չի ունենա, ապա անհրաժեշտ է մեկ կգ ազնվամորու համար 30 մլ կոնյակ լցնել կամ վանիլին։ Բանանը մանր կտրատել և խառնել ազնվամորու հետ։

Հիմա ավելացնում ենք շաքարավազը և լիմոնի հյութը։ Լավ խառնել և դնել ոչ ուժեղ կրակի վրա։ Ժամանակ առա ժամանակ անհրաժեշտ է խառնել, որպեսզի չայրվի։ Երբ կսկսի եռալ, կրակը թուլացնել, և ևս 20 րոպե թողնել կրակի վրա ՝ խառնելով և վրայից փրփուրը հավաքելով։ Ավելի խիտ ջեմ ստանալու համար անհրաժեշտ է կրակի վրա թողնել ևս 30-40 րոպե։ Բանկաները փակելուց հետո ծածկել տաք շորով և թողնել մինչև սառեն։ 

Շարունակություն...

website by Sargssyan