Դոլարը, եվրոն ու ռուսական ռուբլին թանկացել են ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ
Մոսկվայից դեպի Երևան նախատեսված նոր չարտերային չվերթների ժամ... ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Երբ են բացվելու բուհերն ու ում հաշվին են բուժվելու կորոնավիր... ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Շանս ունենք աշնանը գտնվել հաղթահարած վիճակում. Փաշինյան ՔԱՂԱՔԱԿԱՆ
Գազ չի լինելու ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ
Երևան, 13.Օգոստոս,
00
:
00
:
00
Փոխարժեք
478.65
$
560.79

Պահածոյացված լոլիկի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչները. Կաղամբ , Լոլիկ , Պղպեղ , 1 հատ գազար , 1 հատ սոխ , Ծովաբողկ , Սամիթ , Հոտավետ պղպեղ (ամեն տարայի մեջ 3 հատ) , Խոշոր սև պղպեղ (ամեն տարայի մեջ 5-6 հատ) , Դափնու տերև (ամեն տարայի մեջ 1 հատ) , Թթու: 1.5լ ջրի համար պետք կգա ` 2ճ. Գդալ աղ , 4ճ. Գդալ շաքարավազ , 4ճ. Գդալ 9% — անոց քացախ : Պատրաստման եղանակը — Կաղամբը բարակ կտրատել, պղպեղը կիսել և նույնպես բարակ կտրատել, գազարը քերիչով անցկացնել, սոխը կտրատել օղակների տեսքով:

Այս ամենը տեղափոխել տարրայի մեջ: Բանկաները նախապես ստերելիզացել։ Բանկայի մեջ դնել դափնու տերև, 3 հատ պղպեղ, 5-6 հատ հատիկով պղպեղ, դնել ծովաբողկի տերևները և սամիթը: Լոլիկի մեջտեղի մասում անցք անել և նույնպես դնել բանկայի մեջ: Տարայի մեջ լավ խառնել բանջարեղենները և շերտով դասավորել բանկայի մեջ, հետո մի շերտ լոլիկ և կրկին բանջարեղենները: Այս ամենի վրա դնել սոխի օղակները և մինչև եզրը դասավորել լոլիկներ: Վերևում լոլիկները փակել կաղամբով կամ սոխով:

Արդեն լիքը բանկաների մեջ լցնել եռացրած ջուր, վրան դնել կափարիչները և այդպես թողնել 10 րոպե: Երբ 10 րոպեն լրանա, բանկաների միջի ջուրը դատարկել, կրկին եռացրած ջուր լցնել և թողնել 10 րոպե, հետո կրկին ջուրը դատարկել: Այն ջուրը, որը դատարկել եք , լցնել թավայի մեջ ՝ ավելացնելով աղ և շաքարավազ: Լավ խառնել և եռացնել 3-4 րոպե, ավելացնել քացախ, խառնել և եռացնել 1 րոպե: 

Շարունակություն...

website by Sargssyan