Ցեզար աղցան՝ հավով. օրվա բաղադրատոմս
ЛАЙФՑեզար աղցանի բաղադրատոմս
Ցեզար աղցանը առաջին անգամ մատուցվել է իտալացիների կողմից 20-րդ դարի 20-ականներին: Այս աղցանն ունի տարբեր տեսակներ՝ տոստերով, հավով կամ անչոուսներով:Բաղադրամասեր
- 1 գլուխ ռոմանական կամ այսբերգ աղցանի թերթիկներ
- 1 հավի ֆիլե
- 1 գլուխ հաց կամ տոստ
- ½ բաժակ ձիթապտղի յուղ
- 1 թեյի գդալ մանանեխ
- 1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ
- 1 ձվի դեղնուց
- 2 սխտորի գլխիկներ
- 25 գ Պարմեզան մանիր
- Աղ, պղպեղ, շաքարավազ
Պատրաստում
- Լվացեք, չորացրեք և այնուհետ կտրատեք աղցանի թերթրիները փոքր կտորների
- Միսը կտրատեք խորանարդաձև և մի քանի րոպե տապակեք՝ ավելացնելով աղ և պղպեղ
- Խառնեք ձիթապտղի յուղը, ձվի դեղնուցը, մանանեխը, կիտրոնի հյութը, ճզմած սխտորն ու քերած Պարմեզանը: Ավելացրեք աղ, պղպեղ և շաքարավազ ըստ ճաշակի:
- Հացի գլուխը կտրատեք խորանարդաձև և տապակեք մեկ ճզմած սխտորի գլխիկի հետ (կամ կարող եք սխտորը քսել տոստերի վրա)
Տեղադրեք հավի կտորները աղցանի թերթիկներ վրա, ամենի վրա լցրեք սոուսը և շաղ տվեք քերած Պարմեզանը:
1
Сегодня - премьер-министр, завтра - бывший, а Церковь вечна: «Паст»
2
Сделал предложение, или искусный «перевод», и..... по какому праву? «Паст»
3
Цена «дружбы» ЕС: санкции против России, или экономические потери для Армении? «Паст»
4
«Дорожная карта» отстранения Пашиняна, по словам Эдмона Марукяна: «Паст»
5
Превращение Армении в часть мегапроектов должно стать задачей будущих национальных властей: «Паст»



