Ինչպես ճիշտ սպասքադրել սեղանը. կանոններ, որ պետք է իմանան բոլորը
VIDEOԴժվար է պատկերացնել էլեգանտ ճաշի սեղան առանց նորաձև սպասքի: Սպասքի դասավորման արվեստը մի հմտություն է, որն արժե սովորել: Դա այն տեսակի արարողությունն է, որին բոլորը պետք է պատրաստվեն: Նայեք և հիշեք, քանի որ դրանք շատ անհրաժեշտ կետեր են:

Սեղանի պատառաքաղ — տաք ուտեստների համար
Սեղանի դանակ- կրկին տաք ուտեսների համար
-
Սեղանի գդալ-ապուրների համարՓոքր գդալ — սուրճի, թեյի համարՄիջին պատարաքաղ — դեսերտի համարՄիջին դանակ-դեսերտի համարՄիջին գդալ — դեսերտի համար…
Իսկ հիմա թե ինչպես դասավորել

1.Կարագի դանակ
2.Հացի ափսե
3.Գդալ առաջին ճաշատեսակի համար
4.Պատառաքաղ ծովամթերքի համար
5.Դանակ ծովամթերքի համար
Շարունակությունը՝ այստեղ
1
An unprecedented Evening for the Armenian Fashion and Hospitality Industry: World-Renowned Dress Des...
2
A Brand-New Section on Idram&IDBank
3
Euromoney Names Ameriabank Armenia’s Best Bank for Real Estate for the Second Year in a Row
4
AraratBank Joins Social Impact Award 2025 Summit in Ljubljana
5
Several real and profitable offers ahead of Black Friday: IDBank and Idram



