Yerevan, 19.May.2024,
00
:
00
1 $ = 0 ֏, 1 = 0 ֏, 1 = 0 ֏
BREAKING


Աստղային խոհանոց. ինչ են նախընտրում հայտնիները. լուսանկարներ

PHOTO

Համաշխարհային կինոյի և շոուբիզնեսի հանրահայտ դեմքերի գաստրո նախասիրությունները բազմազան են։ Ոմանք էկզոտիկ խոհանոցի «գերիներ» են, մյուսներն էլ՝ ավանդական խոհանոցի սիրահար։ Աստղեր էլ կան, որոնք նախընտրում են ֆաստ-ֆուդը, ու դա այն պարագայում, երբ «ի պաշտոնե» պարտավոր են պահպանել իրենց գեղեցիկ կառուցվածքը։

Reservin-ը Ձեզ է ներկայացնում մի քանի բաղադրատոմս, որոնք հայտնիների գաստրո առօրյայի անբաժան մասն են կազմում։



1․Պաստա կարբոնարա՝ Թոմ Քրուզից

Ի՞նչ է պետք․ 1 տուփ սպագետտի, 2 հատ ձու, 5 կտոր իտալական բեկոն, 2 պճեղ սխտոր, 1 գլուխ սոխ, 1 բաժակ քերած պարմեզան, ձիթապտուղ (ըստ ճաշակի), աղ-պղպեղ (ըստ ճաշակի):

Ի՞նչպես պատրաստել․ Վերցնում ենք սոխն ու բեկոնը, տապակում ձիթայուղով, որից հետո ավելացնում ենք ճզմած սխտորը։ Իսկ ահա ձվերը հարում ենք աղով ու պղպեղով։ Դրանից անմիջապես հետո, շոգեխաշում ենք սպագետտին, և երբ արդեն այն պատրաստ կլինի, դատարկում ենք ջուրը, ու ավելացնում նախապես հարված ձուն։ Միասին խառնելուց հետո, դնում ենք սոխն ու բեկոնը։ Մատուցելուց առաջ ամբողջացնում ենք ուտեստը պարմեզանի խիտ շերտով։



2. Սոխով ապուր-պյուրե՝ Անջելինա Ջոլիից

Ի՞նչ է պետք. 4-5 հատ կարտոֆիլ, 2 լ․մսային կամ բանջարեղենային արգանակ,  կանաչ սոխի 4 ցողուն, 1 ճաշի գդալ կարագ, 1 թեյի գդալ ալյուր, 3 կտոր ցորենի հաց, 100 մլ. սերուցք, 2 ձվի դեղնուց, աղ-պղպեղ (ըստ ճաշակի):

Ի՞նչպես պատրաստել. Մաքրում ենք սոխն ու կարտոֆիլը, կտրատում ու խաշում ենք արգանակի մեջ մինչ դրանց պատրաստ լինելը։ Դրանից անմիջապես հետո, սոխն ու կարտոֆիլը հեռացնում ենք արգանակից, ու բլենդերով հարում։ Պատրաստի պյուրեն նորից տեղավորում ենք արգանակի մեջ։  Այժմ ալյուրը տապակում ենք կարագով ու ավելացնում պյուրեի վրա, համեմում ենք ու սառեցնում ապուր-պյուրեի մի հատվածը։

Հերթը հասնում է դեղնուցներին ու սերուցքին․ հարում ենք, խառնում ապուրի սառեցված, ապա՝ տաք հատվածների հետ։ Վերջում կտրատում ենք հացը, չորացնում ջեռոցում։ Մատուցում ենք չորահացի հետ։



3Անուշաբույր հավ՝ Շակիրայից

Ի՞նչ է պետք. 600 գրամ հավի միս, 1 գլուխ սոխ, 50 գրամ հնդկական ընկույզ, 3 ճաշի գդալ սերուցք, 2 ճաշի գդալ քարրի մածուկ, 3 ճյուղ համեմ, ձիթայուղ (ըստ ճաշակի), աղ-պղպեղ (ըստ ճաշակի):

Ի՞նչպես պատրաստել. Սկզբից հավի միսը միջին չափի կտորներով կտրատում, դնում ենք խորը թավայի մեջ (ընդ որում, կաշին պետք է ներքևում լինի), և արագ տապակում քիչ ծավալի ձիթայուղով։ Ապա միսը շրջում ենք, ու ավելացնում կտրտատած սոխը։ Շարունակում ենք ուտեստի պատրաստությունը, մանրացնելով հնդկական ընկույզը, խառնելով քարրի մածուկը, մեկ բաժակ ջրի հետ լցնելով հավի վրա, համեմելով։ Ավարտելով նախապատրաստական աշխատանքները, դնում ենք ուտեստը ջեռոցը ու եփում փակ կափարիչով կամ ալյումինաթղթի մեջ։ Պատրաստման տևողությունը՝ 30 րոպե: Վերջում ավելացնում ենք սերուցքն ու համեմը:


Շարունակությունը՝ այստեղ

Amio Bank issued dram bonds Ucom Celebrates Telecommunication DayFrom now on AMIO Mobile banking will have a new opportunity The Power of One Dram Sums up the Two-Year Program with Teach for ArmeniaGrigori Zakaryan: “Capital markets have a crucial for economic development.” Ucom's General Director Participates in High-Tech Development Panel Discussion IDBank issues the 2nd tranche of dollar bonds of 2024"Amio Era". Education is a chance to change life! Ucom's fixed network is launched in Artashat “By Your Side”: IDBank's new support program for displaced Artsakh citizens The Power of One Dram to the Road of Life Charitable OrganizationAMIO bank issues bondsGeneral Director of Ucom gave a lecture at the French University in Armenia Amio Bank participated in Career City Fest 2K24Transfers to Visa cards of foreign banks are available in the Unibank mobile app ZCMC CJSC general director R.N. Khudoli on the օccation of Internatioanal Labour dayGagik Khachatryan's prolonged denial of medical care amounts to torture. attorneyMore and more smiles in the city. 'Kentron' branch of AMIO BANK was reopenedIdram and IDBank at Career City FestIdram and IDBank as participants of Career City FestUcom provides four bus stops in Ijevan with free Wi-Fi An exhibition dedicated to Charles Aznavour's centennial anniversary Yerevan, May 22 – July 22 Caring for nature, we have started with ourselves - Team Telecom Armenia Up to 10% cashback from GetTransfer with IDBank cardsAmio Visa Signature Business card. When the opportunities are unlimited Up to 1% cashback when shopping on Wildberries with IDBank cards Ucom continues network modernization in regions of ArmeniaCo-founders of Galaxy Group of Companies Co-Hosts Business Breakfast to Strengthen Armenian-French Business TiesLeasing agreement and a number of advantages. Amio is in the Leasing Expo with a special offerInternational transfers from card to card with IDBank VISA cardsIdplus Bonuses in Idram&IDBank ApplicationUcom has released a new package offer Ucom continues network modernization in regions of ArmeniaIdram and IDBank participated in the signing ceremony of the Declaration of Women's Empowerment PrinciplesGeneral Director of Ucom participated in Doing Digital Forum 2024AraratBank: General Partner of Face-to-Face Regional Forum4.017.648 Drams to My Forest Armenia: April Beneficiary of The Power of One Dram is 4090 Foundation Ucom continues to support green energy expansion in Armenia Spring brought so much profit. It is a profitable promotion at Amio Bank Director General of Ucom took part in a recruiting conference Ameriabank named the Best Bank in Armenia for 2024 by Global Finance magazineAraratBank places its 27th issue of dollar bonds Ucom launches network modernization efforts in few regions of ArmeniaUcom Launches Network Modernization Efforts in Regions of Armenia5 000 dram bonus from IDBank for pension card holders World Bank Armenia has organized discussion on facilitating women’s wider engagement in sectors that have been traditionally male dominated in the countryIDBank as a Participant in the Conference of My Forest Armenia NGOIDBank issues the 1st tranche of dollar bonds of 2024In 2023, the SME Loan Portfolio of Ameriabank Reported More Than 30% GrowthMining plays an important role in providing materials for energy transition and green economy: Roman Khudoli