Սառեցված կիտրոնը կարող է ԴԱՐԻ հայտնագործություն համարվել. միայն իմանաք, թե ինչ կարող է անել ձեր օրգանիզմի հետ. այն անգամ ավելի հզոր է, քան քիմիաթերապիան
LIFEԿիտրոնը սառեցնում են հիմնականում կեղևի համար, քանի որ սառեցնելուց հետո կեղևը փափկում է և հարմար է այն օգտագործել:
Ինչպես շատ մրգերի կեղեևում, այնպես էլ կիտրոնի կեղևում խտացված են նրա օգտակար հատկությունները, որոնք օգնում են կարգավորել խոլեստերինի մակարդակը, ամրապնդում են իմունային համակարգը կանխում են քաղցկեղի առաջացումը:
Սառեցված կիտրոնի կանոնավոր օգտագործման արդյունքում օրգանզիմում դրական փոփոխություններ են տեղի ունենում:
Սառեցված կիտրոնը նվազեցնում ինսուլտի ռիսկը, կանխում է քաղցկեղը, ամրապնդում է իմունային համակարգը, բուժում է բորբոքումները, ունի հակաբակտերիալ էֆոկտ, թեթևացնում է ասթմայի նխանները, պայքարում է դեպրեսիայի դեմ, մաքրում է երիկամները և լյարդը:
Ինչպես սառեցնել կիտրոնը
Կիտրոնը լավ լվանալ, չորացնել, 1 րոպե թողնել խնձորի քացախի մեջ, դնել սառցախցիկը 12 ժամով, այնուհետև անցկացնել քերիչով, ներառյալ կեղևը, միջուկը, կորիզները, ստացված զանգվածը լցնել սառույցի համար նախատեսված կոնտեյներում և սառեցնել:
Օգտագործել ըստ ցանկության օրվա ընթացքում: Այս բնական միջոցը կօգնի պահպանել առողջությունը: